Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet Okt 31, 2017 til Nov 07, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport. 

HÆNDELSER

BOESLUNDE: 14-årig på køretur i bil
Søndag eftermiddag blev en 14-årig dreng fra Slagelse standset, da han i bil var i Dagli’Brugsen i Kr. Stillinge, og politiet afleverede ham til hans forældre. Mandag klokken 16.50 fik politiet endnu en anmeldelse om, at en bil uden nummerplader ræsede omkring i Skælskør. Det var den samme 14-årige, som sammen med en kammerat var ude at køre. Bilen blev standset af politiet lidt uden for Boeslunde, og politibetjentene tog nøglerne fra bilen, hvorefter de to drenge blev kørt hjem til forældrene. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

KORSØR: Knivstikkeri
En mand og en kvinde blev fredag aften klokken 23.37 stukket med kniv på Algade i Korsør. De blev begge kørt til behandling på Slagelse Sygehus. Politiet blev tilkaldt og en 22-årig mand blev anholdt og sigtet for grov vold. Efter at være blevet fremstillet i et grundlovsforhør lørdag er manden blevet varetægtsfængslet frem til 22. november.

KORSØR: To anholdt efter indbrud i pizzeria
En 51-årig mand og en 40-årig kvinde blev anholdt fredag morgen efter et indbrud i et pizzeria i Algade i Korsør. Et vidne anmeldte klokken 3.25, at to personer var brudt ind i pizzeriaet, og indbrudstyvene var ved at stikke af på cykel. Politiet fandt på baggrund af vidnets forklaring frem til de to tyve, som blev anholdt klokken 3.33 med en pose med fødevarer. De to afhøres på politistationen i Slagelse, og det overvejes, om de skal fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

KORSØR: To anholdt for forsøg på indbrud

Tirsdag klokken 14.45 fik politiet anmeldelse om, at en mand og en kvinde havde opført sig mistænkeligt og måske fjernet dele fra en knallert. De var omkring Nygade i Korsør. En patrulje kørte til stedet, og det viste sig hurtigt, at der umiddelbart intet var galt i forhold til knallerten, men de to var til gengæld interessante i forhold til flere indbrud i den seneste tid. De var begge fra Korsør-området, og de blev begge anholdt. Den 40-årige blev sigtet for forsøg på indbrud.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Skovparken Hus Mandag klokken 15-11 Playstation, sparegrise og julegaver
Korsør Tjærebyvej, Tjæreby Landejendom Mandag klokken 6.27 Ikke umiddelbart stjålet noget