Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Korsør i tidsrummet Feb 16, 2018 til Feb 27, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

I går aftes klokken 21.21 blev en politipatrulje opmærksomme på en bil, der kom kørende ved Caspar Brands Plads i Korsør. Det viste sig, at bilen var efterlyst, fordi den var stjålet. Men da betjentene gav tegn til føreren om at standse, satte han i stedet farten op og fortsatte med høj fart. I ca. 10 minutter forsøgte han at køre fra politiet, og undervejs kørte han flere gange over for rødt og overtrådte fartgrænserne betydeligt. Men på Rolighedsvej stoppede føreren bilen, og han samt to kvinder sprang ud af bilen og stak af til fods. De blev dog hurtigt indhentet og anholdt. Føreren, en 17-årig ung mand fra byen, blev sigtet for biltyveri, for at køre uden førerret, for at køre i påvirket tilstand, efter knivloven og efter adskillige overtrædelser af færdselsloven. De to piger på hhv. 17 og 18 år blev begge sigtet for biltyveri.

En kiosk på Halsskovvej i Korsør var fredag klokken 12.30 udsat for et røveri. En maskeret mand kom ind i butikken, og med en kniv truede han og bad om at få udleveret kontanter. En ansat i kiosken slog imidlertid ud efter røveren med et koben og ramte ham i hovedet, og røveren stak af. Politiet fandt kort efter frem til den formodede røver. Det var en 29-årig mand fra byen, og han blev anholdt klokken 13.03 og sigtet for røveri. Han blev kørt til sygehuset i Slagelse, hvor han blev behandlet for en flænge i hovedbunden, og efter endt afhøring blev han løsladt igen lørdag klokken 9.42.

HÆNDELSER
KORSØR: Mand sigtet for vold og blufærdighedskrænkelse
Politiet fik i går ved middagstid en anmeldelse om, at en mand havde opført sig krænkende overfor en dreng ved en skole på Dahlsvej i Korsør. En kvinde havde overværet episoden og lagde sig imellem med det resultat, at hun blev slået af manden. Han forsøgte herefter at slå en lærer på stedet, og fik held til at ramme en tredje person. Manden, der virkede noget uligevægtig, standsede herefter nogle biler, som han sprang op på, da de holdt stille. Han blev anholdt klokken 12.21. Det drejer sig om en 24-årig mand fra byen. Han er sigtet for blufærdighedskrænkelse, vold og hærværk.

KORSØR: Zoneforbud til to 19-årige
To 19-årige mænd fra Korsør har fået et zoneforbud mod at opholde sig inden for en radius af 500 meter fra beboerhuset Kvartershuset på Motalavej i Korsør. Forbuddet kommer efter, at de to 19-årige ved et arrangement den 21. februar havde skabt uro og optrådt utryghedsskabende og blandt andet have væltet et kagebord. Zoneforbuddet gælder i en måned.

KORSØR: Snød sig gennem betalingsanlægget ved Storebæltsbroen
Politiet fik torsdag klokken 0.21 en anmeldelse fra Storebælt om, at en bil havde sneget sig gennem betalingsanlægget ved at køre tæt på en forankørende. Der var tale om svensk indregistreret Opel. Bilen blev standset på Vestmotorvejen ved afkørsel 39. Der var tre udenlandske borgere i bilen, og føreren – en 60-årig mand – fortalte, at han ikke var klar over, at man skulle betale for at køre over broen. Den 60-årige blev sigtet for overtrædelse af straffeloven, og han får en bøde for overtrædelsen, ligesom han skal betale broafgift og en tillægsafgift til Storebæltsbroen. Den bil, de tre var kørende i, blev beslaglagt af politiet, indtil bøde og afgifter bliver betalt.

I den seneste tid har politikredsen været plaget en række tricktyverier, som især er gået ud over ældre. Tyvene har ringet på og under påskud af at komme fra hjemmeplejen eller kommunen er det lykkedes dem i flere tilfælde at aflede den ældres opmærksomhed og stjæle enten kontanter eller smykker eller begge dele. Politiet opfordrer helt generelt til, at man ikke lukker ukendte ind, medmindre man har en aftale med dem, eller de kan legitimere sig på sikker vis. Derudover skal man være opmærksom på, hvis der lusker uvedkommende omkring i boligområderne.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Dyrehaven Hus Torsdag klokken 15.30 – søndag klokken 14.50 Kontanter og smykker

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Korsør Motalavej Tirsdag klokken 17-17.35 Ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Torsdag klokken 13.30-19.37 ATK 8580 308 110 km/t 161 km/t 2 klip
Korsør Skovvej Onsdag klokken 10.23-13.36 ATK – Bestilt færdselskontrol 516 12 50 km/t 74 km/t 1 klip
Korsør Vestmotorvejen Klokken 13.43-19.37 ATK 7638 354 110 km/t 180 km/t Fire klip

 

%d bloggers like this: